huisregels

Regels van het huis van Camping Den Oorsprong

 • Risico
  Het verblijf op onze camping is geheel op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging van uw eigendommen, of persoonlijke eigendommen of enig letsel door u opgelopen. Schade aan eigendommen van de verhuurder, zullen door de verhuurder in rekening worden gebracht.
 • Openingstijd
  Het kampeerseizoen begint 1 april en sluit 31 oktober. Mits anders in overleg.
 • Aantal personen per staanplaats
  Het aantal personen per staanplaats bedraagt maximaal 6 personen.
 • Aankomst en vertrek
  Aankomst, de kampeerders kunnen vanaf 15.00 uur hun kampeerplaats innemen.
  Vertrek, de staanplaats wordt uiterlijk om 11.00 uur vrijgemaakt. Mits anders in overleg.
 • Installeren van voortent van caravan
  De meeste plaatsen zijn voorzien van een kunstgrasmat waar uw luifel of voortent op komt te staan, sommige plaatsen zijn beklinkerd. Het is niet toegestaan worteldoek of een mat voor de voortent te leggen.
 • Jeugd
  De kinderen zijn onze gasten. Wees kindvriendelijk, denk aan hun veiligheid, vooral als u met de auto rijdt. Als ouder bent u verantwoordelijk voor de schade die uw kinderen aanrichten. Laat hen dus niet spelen in sanitaire gebouwen, of fietsen rond vakantiewoningen. Willen ze met water spelen dan kunnen ze water pakken bij de stroompunten op het kampeerveld. Voorkom ongevallen.
 • Bezoek
  Bezoekers dienen zich voor aankomst te melden en het  daarvoor geldende bezoekerstarief te betalen. 
 • Auto’s
  Bij aankomst kunt u uw spullen op uw plaats gaan brengen en daarna uw auto op de parkeerplaats zetten. Het is niet toegestaan de auto op uw staanplaats te laten staan. Of meerdere keren over het terrein te rijden. Hebt u boodschappen gedaan dan is het mogelijk om deze met de bolderkar op uw plek te brengen. Mits anders in overleg.
 • Dieren
  Hond en kat is alleen toegestaan aan leiband (max. 2 meter) en worden wel in rekening gebracht. De hond moet wel buiten het kampeerterrein worden uitgelaten of in de daarvoor bestemde uitlaat ren. (wel de grote boodschap in de daarvoor bestemde bak gooien) de toegang tot alle gebouwen is om hygiënische reden verboden. Wilt u met uw hond met een balletje spelen dan kan dit aan de andere kant van de camping.
 • Veiligheid
  Brandveiligheid. Het barbecueën moet gebeuren onder voortdurende bewaking. De bbq moet zodanig geplaatst worden dat de andere installaties geen last hebben van de rook. De warme as mag niet in de containers en/of bermen worden gestort. Brandblusapparaten bevinden zicht bij het sanitaire gebouw. Plaats geen hete voorwerpen op het gras of kunstgras.
 • Orde en netheid
  De staanplaats, de omgeving en de installaties voor gemeenschappelijk gebruik dienen zo schoon mogelijk gehouden te worden. Het afval moet gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde afvalbakken. Maak bij vertrek uw eigen vuilnisbak schoon en plaats een nieuwe zak.
 • Stilte en eerbied
  wij verzoeken u geluidshinder voor anderen zoveel mogelijk te voorkomen. Na 23.00 uur verzoeken wij u de stilte in acht te nemen. Mits anders in overleg.
 • Verantwoordelijkheid
  Het kampeerreglement is opgemaakt om het samenleven op ons terrein zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vertrouwen erop dat u en de uwen deze regels zullen naleven. Voorts wensen wij u een prettig verblijf op onze camping toe.
 • Watertap punten
  Als u het watertappunt achter uw caravan/tent of camper wilt gebruiken is het aan te raden deze de eerste keer een paar keer door te laten lopen, dit om legionella besmetting te voorkomen.
 • Tuinmeubels vakantie woningen
  het is niet toegestaan tafels of stoelen bij vakantie woning e.d. mee te nemen voor uw gasten, wilt u een stoel lenen dan staan deze onder het afdak bij de skelters. Later weer terug plaatsen waar u ze gehaald hebt.

 

Fijn verblijf en vriendelijke groeten, Maria en Sjaak Scheepers.

Huisregels